Sminktetoválás
Sminktetoválás

Szalonunkban országszinten a legeslegújabb sminktetováló technikák és metódusok is elérhetőek a klasszikus technikák mellett. Ezeket napi szintű rutinnal készítjük, ezért vendégeink számos stílus közül választhatnak, számos módszer áll rendelkezésre, hogy elkészíthessük a vágyott sminktetoválást.

Professzionális sminktetoválás

Külön figyelmet fordítunk a hatékony érzéstelenítésre, az alapos előkészületekre és a személyre szabott tervezésre.

Vastag szemöldök

A szemöldök művi? Túl vastag vagy túl vékony? Érdemes megfontolni a korrigálását egy sminktetoválással.

vékony szemöldök

Előfordulhat, hogy a szemhéjtetoválás darabos, hiányos és nem a szempillák vonalában fut. Korrigálható.

Pigment

A sminktetoválás után marad pigment a bőrben. Mi mindenre oda figyelünk.

Fájdalmas?

A sminktetoválás fájdalmas és hegesen gyógyul? Nem kell félned, ha velünk sminktetoválsz.

Minden vendégnek egyedileg ajánlunk a különböző technikák közül, sok esetben a különböző módszereket kombináljuk, hogy a lehető legszebb eredményt érhessük el.

Pár szóban

Előrajzolás

Ez az egyik legfontosabb része a szép munkának. Sokszor 30-40 percig is készítjük az előrajzolást, hisz a legszebb, legelőnyösebb eredményre vágyunk. Speciális ceruzát használunk és nem töröljük le a tetoválás előtt!! Többek között ezért is lesz olyan az eredmény, amilyenre számítasz!

Utókezelés

Az utóápoló krémről mi gondoskodunk, megfelelő professzionális eszközökkel biztosítjuk a sminktetoválás és az utókezelés folyamatát. 

Fájdalom nélkül

A fájdalomtól való félelem a köztudatban mindig összekapcsolódik a sminktetoválással. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk erre a kérdésre, folyamatosan 4-5 féle érzéstelenítő áll rendelkezésre, melyek a duzzanatot is csökkentik. A leghatásosabb és legmodernebb készítményeket használjuk, melyekkel nagyon elégedettek vagyunk.

Minden kérdésedre, türelmes, alapos tájékoztatást kapsz, fontosnak tartjuk, hogy ami érdekel a sminktetoválással kapcsolatban azt értsd is meg. A tetoválás menetét lépésről-lépésre elmagyarázzuk, átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet.